Werkwijze aanmelding zaak

U kunt uw zaak via de website aanmelden via het daartoe bestemde aanmeldformulier.

Zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen, zullen wij deze direct doorsturen naar een gespecialiseerde strafrechtadvocaat bij u in de regio. Wij werken samen met verschillende advocaten in heel Nederland, die wij zorgvuldig hebben geselecteerd op kennis, ervaring, en aanpak.

De advocaat zal binnen 24 uur (tijdens werkdagen) contact met u opnemen om de zaak te bespreken. In dat gesprek zal de advocaat – waar mogelijk – u adviseren over uw kansen en mogelijkheden in de strafzaak. In sommige gevallen zal de advocaat eerst de processtukken moeten opvragen bij het Openbaar Ministerie alvorens hij u een gedegen advies kan geven.

Pro deo advocaat

Alle bij ons netwerk aangesloten advocaten werken ook pro deo. Als u in aanmerking komt voor een pro deo advocaat, hoeft u hoogstens een geringe eigen bijdrage te betalen. Heeft u geen recht op een pro deo advocaat, bijvoorbeeld omdat uw inkomen te hoog is, dan krijgt u via ons een aantrekkelijke korting op het normale honorarium van de advocaat. Wij hebben speciale prijsafspraken gemaakt met alle bij ons netwerk aangesloten advocaten, waardoor u verzekerd bent van deskundige rechtsbijstand tegen de laagste tarieven.

De advocaat regelt voor u de aanvraag van de toevoeging voor pro deo rechtsbijstand. U hoeft hier zelf niets voor te doen.

Gratis en vrijblijvend

Onze dienstverlening is overigens volledig gratis en vrijblijvend. U hoeft ons niets te betalen voor de doorverwijzing naar een advocaat. Ook bent u vrij om achteraf toch geen gebruik te maken van de advocaat naar wie wij u doorverwijzen. Wilt u liever een andere advocaat via ons netwerk, neem dan even per e-mail contact met ons op. Geef in de e-mail een uitgebreide beschrijving van de zaak, zodat wij dan de beste advocaat voor uw zaak kunnen zoeken. Vergeet niet om ook uw personalia en contactgegevens door te geven, zodat wij die direct mee kunnen sturen naar de advocaat uit ons netwerk.

AANMELDFORMULIER NIEUWE ZAAK

 

Direct contact met een advocaat?
Meld gratis en vrijblijvend uw zaak aan.
Zaak aanmelden