Direct een pro deo advocaat strafrecht nodig?

Heeft u direct een pro deo advocaat strafrecht nodig omdat u wordt verdacht van een strafbaar feit en binnenkort door de politie moet worden verhoord? Of heeft u een dagvaarding ontvangen om bij de rechtbank te verschijnen, en wilt u hierbij graag door een advocaat worden bijgestaan? Bij StrafrechtadvocatenNetwerk.nl bent u hiervoor op de juiste plaats. Wij brengen u in contact met echte strafrechtspecialisten bij u in de regio.

Gespecialiseerde advocaten

StrafrechtadvocatenNetwerk.nl is een kwaliteitsnetwerk van gespecialiseerde strafrechtadvocaten. Wanneer u uw strafzaak bij ons aanmeldt, brengen wij u direct in contact met een in het strafrecht gespecialiseerde advocaat bij u in de regio. Alle bij ons netwerk aangesloten advocaten hebben meer dan 5 jaar ervaring met de bijstand van clienten in diverse strafzaken. Iedere advocaat heeft zijn eigen bijzondere specialiteit (bijv. zeden, drugs, diefstallen, etc). Ook daarmee houden wij rekening bij de selectie van de juiste advocaat voor uw zaak.

Laagste tarieven

Ook wanneer u onverhoopt niet in aanmerking komt voor pro deo rechtsbijstand van een advocaat, bijvoorbeeld omdat uw inkomen of vermogen in het peiljaar te hoog was, kunt u bij ons terecht voor betaalbare gespecialiseerde rechtsbijstand. Onze advocaten werken tegen de laagste tarieven. Daardoor bent u verzekerd van deskundige rechtsbijstand tegen een betaalbare prijs.

Direct hulp

Wilt u direct geholpen worden, dan verzoek wij u om het aanmeldformulier nieuwe zaak zo volledig mogelijk in te vullen. Wij sturen dit dan onmiddellijk door naar de advocaat die dan binnen 24 uur (tijdens werkdagen) contact met u zal opnemen om de zaak verder te bespreken. Het aanmelden van uw zaak via onze website is gratis en geheel vrijblijvend. Uw aanmelding verplicht u dus tot niets. De beslissing om met de advocaat in zee te gaan, kunt u altijd later nog nemen.

Heeft u met spoed een advocaat nodig? Bel ons dan via 085-4865262. Wij zijn dagelijks van 8.00u – 22.00u bereikbaar om u bij te kunnen staan.

Direct contact met een advocaat?
Meld gratis en vrijblijvend uw zaak aan.
Zaak aanmelden